• ···
Smoothie med mango, kiwi og ingefær

Spicy kikærtesalat med mango og chili

FullSizeRender-7

IMG_9893

Så blev der endelig tid til at lave mad!

Jeg har haft lidt dårlig smag i munden over, at jeg ikke har haft så meget tid til bloggen efter jeg er begyndt at arbejde, men nu er det weekend og jeg har fri de næste par dage 🙂

I morgen og søndag er der Street Food Festival i København, hvor blandt andre jeg skal være med til at give tips og tricks til dem af jer, der har lyst til at komme forbi og lave mad med mig. Street food festivalen går i korte træk ud på, at der er en masse lækre street food trucks, madtelte og DJ’s samlet ved Dronning Louises Bro, som sætter stemningen for en super weekend med masser af gademad, kolde øl og hygge.

Man kan til hver en tid bare komme til festivalen og slappe af, få en drink og noget lækker street food, men der er også masser af spændende arrangementer, hvor man blandt andet kan høre passionerede gastronomer tale om mad, ligesom man selv kan prøve at stå i køkkenet, mens man får tips og tricks til madlavningen.

Hvis I får lyst til sidstnævnte, kan I i morgen få gode råd til vegetarisk mad og smuk foodstyling af mig og Maria fra bloggen Vanløse Blues. Vi står i Yelp-teltet fra kl. 15-17 og glæder os helt vildt til at se jer alle sammen!

Jeg håber meget på, at I kigger forbi – det kunne være super hyggeligt på at sætte ansigt på nogle af alle jer, som følger med herinde 🙂

… Nå ja, og så får I opskriften på den her eksotiske, spicy kikærtesalat i dag. Rigtig god fornøjelse. Vi ses i morgen!

IMG_9895

Ingredienser (4 pers)

 • 2 dåser kogte kikærter
 • 2 avocadoer
 • 1 mango
 • 1/2 rød chili
 • 1 bundt koriander
 • 150 g salattern eller fetaost
 • 1 lime
 • 1 spsk eddike
 • 3 spsk olivenolie (erstat eventuelt 1 spsk med chiliolie)
 • Salt og peber

I kan desuden tilsætte 150 g kogte fuldkornspastaskruer, hvis I vil have flere kulhydrater i salaten.

Fremgangsmåde

 1. Dræn kikærterne for vand. Udsten avocadoerne og skær dem i små tern. Skræl mangoen og skær den i små tern. Skær chili i tynde ringe. Skyl og hak koriander groft. Dræn salattern for vand.
 2. Bland en dressing af limesaft, eddike og olivenolie og krydr godt med salt og peber.
 3. Kom alle ingredienserne og dressingen i en blandingsskål og vend godt rundt. Smag til med salt og peber og servér straks.

Velbekomme 🙂

IMG_9888

FullSizeRender

Follow my blog with Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie med mango, kiwi og ingefær