• ···
Cremet moussaka med aubergine og kartoffel

Smoothie med mango, kiwi og ingefær

FullSizeRender_3

FullSizeRender_1

FullSizeRenderI morgen skal jeg til Bellevue Triathlon sammen med min bror. Derfor har jeg brugt de sidste par dage på at slappe af, sove længe og fylde depoterne op med masser af sunde kulhydrater.

Jeg har dog mest af alt haft lyst til at spise chokolade og kage – det er der jo en masse dejlige kulhydrater i – men jeg ved, at jeg bliver nødt til at holde mig i skindet med den usunde mad til efter konkurrencen, ellers holder jeg ikke så længe i morgen.

Derfor lavede jeg en smoothie i dag, som gav mig noget af det søde, men kun indeholder gode kulhydrater og så må kagen vente til i morgen eftermiddag, hvilket jeg vil glæde mig meget til!

Smoothien er lavet med mango, kiwi, ingefær og mynte og er en fantastisk energibombe, fordi der er skruet helt op for ingefæren, som river i næsen og kradser i halsen på den helt rigtige måde. Virkelig lækker og super frisk i smagen. Samtidig kan smoothien spises i alle sammenhænge – som morgenmad, før eller efter træning og som sund dessert.

Hvis I ikke har planer i morgen og gerne vil have nogle, tager min bror og jeg imod heppere med kyshånd ude ved Bellevue Strandpark mellem kl. 7 og 10. Det plejer at være super hyggeligt at tilbringe sin søndag med en håndholdt kop kaffe, imens man kigger og hepper på alle tri-tosserne, der svømmer, cykler og løber med tungen hængende langt ude af halsen. Kig endelig forbi!

Rigtig god blendelyst 🙂

FullSizeRender_2

Ingredienser (2 små eller 1 stor smoothie)

  • 100 g moden mango
  • 2 modne kiwier
  • 1,5 spsk fintrevet ingefær
  • 4 mynteblade
  • 2 dl sojamælk, mælk eller tykmælk

Fremgangsmåde

  1. Skær skrællen af mangoen, kiwierne og ingefæren.
  2. Kom ingredienserne i en blender med mynteblade og den ønskede mælk. Blend indtil smoothien er glat og uden klumper. Servér straks.

Velbekomme 🙂

IMG_9804

FullSizeRender_4

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet moussaka med aubergine og kartoffel