• ···
Blomkålssalat med citrus og saltede mandler

Mangosmoothie med ananas og kokos

IMG_5214

FullSizeRender

IMG_5221

Åh, hvor jeg drømmer mig væk til varmere himmelstrøg for tiden!

Jeg drømmer om at pakke rygsækken, hoppe på et fly sammen med min kæreste og tage til Asiens varme, hvor vi kan vandre rundt i klipklappere, nyde solen og spise mad fra de mange gadekøkkener. Desværre må jeg nok indse, at det tætteste jeg kommer på ferie de næste mange måneder, er den her smoothie, som smager fantastisk af sol og sommer, men som jeg også mistænker for at være synderen i alle mine ferietanker.

Ja, ja jeg må nøjes med at nyde ferien i flydende form indtil maj, hvor jeg skal på ferie med ham med skægget og mine svigerforældre, for i øjeblikket bliver jeg nødt til at koncentrere mig om mit speciale – det skriver desværre ikke sig selv! Jeg forsøger at komme af med rejsetankerne, men hvis I ønsker det omvendte, er dagens smoothie den sikre vej frem! Mango, ananasjuice og kokosmælk er den fødte feriekombination og den bedste kickstarter til at lede tankerne hen på sandede tæer, bølgebrus og lune nætter…

God ferielyst 🙂

Ingredienser (1 smoothie)

 • 115 g moden mango
 • 1 dl ananasjuice (fås bl.a. i Rema 1000)
 • 1/2 dl kokosmælk light eller fuldfed
 • 2 tsk citronsaft
 • 5 store mynteblade

Fremgangsmåde

 1. Skær skallen af mangoen og vej 115 g frugtkød af. Kom kødet i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend indtil smoothien er jævn og uden klumper.
 2. Servér smoothien i et stort glas og pynt eventuelt med mangoskiver og mynteblade og drøm jer ned til varmen!

Velbekomme 🙂

IMG_5225

IMG_5227

FullSizeRender_1

 

   

2 kommentarer

 • Alice Wischmann

  Lyset er på vej – nu bliver det snart forår så kan vi side udenfor og drikke sunde smothies 🙂 her i det kolde nord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålssalat med citrus og saltede mandler