• ···
Proteinrig havregrød med banan, kokos og kanel

Farvel og tak for denne gang :)

img_1765

Kære søde mennesker.

Som I måske har lagt mærke til, er der blevet længere og længere mellem indlæggene her på det sidste og de seneste uger er der slet ikke blevet udgivet nogle indlæg herinde. Jeg har været i tænkeboks det sidste lange stykke tid og som I nok kan tyde af indlæggets overskrift, har jeg taget en beslutning om, at lægge bloggen på hylden for nu.

Det har været en hård beslutning, hvor jeg har penduleret meget mellem “skal, skal ikke?”, men den afgørende faktor for mit valg – at gå fra at være studerende til at have et fuldtidsjob – har fastholdt mig i, at fritid er en dyrebar ting og at jeg gerne vil bruge de forholdsvis få timer jeg har, når jeg kommer hjem fra arbejde, væk fra computeren og i stedet være sammen med min kæreste, træne og lave mad for afslapningens skyld.

Og med de tanker i baghovedet kan jeg mærke, at det er den helt rigtige beslutning jeg har taget!

Jeg har elsket at have bloggen, men jeg GLÆDER mig til al den tid, som jeg unægtelig får igen, for hvor sætter man bare meget pris på sin fritid, når man har et arbejde.

Så tusind, tusind tak for jeres følge indtil nu. Det har været en fornøjelse at lave mad med jer og svare på alle jeres søde kommentarer og spørgsmål omkring vegetarisk mad – jeg synes I er seje, at I bare sådan har kastet jer ud i det.

Bloggen vil figurere herinde indtil maj og derefter er jeg endnu ikke sikker på, hvad der sker med den. Vi får se til den tid. I mellemtiden er I stadig velkomne til at skrive og stille spørgsmål til mig, jeg svarer som altid på alle jeres kommentarer.

Jeg håber, at vi mødes ude i den virkelige verden en dag – jeg er der i hvert fald meget mere nu – så farvel og tusind tak for denne gang 🙂

Mange kærlige hilsner

Eva

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig havregrød med banan, kokos og kanel