• ···
Foccacia med grønne sager

Blåbærsmoothie med vanilje og mynte

FullSizeRender

IMG_4415

Som I måske har set på min Instagram, havde ham med skægget og jeg 6-års dag i lørdags.

Vi startede eftermiddagen med at tage en tur i Arndal spa, hvor vi egentlig ville have haft massage, men vi var for sent ude, så i stedet nød vi en tur i dampbadet og saunaen. Bagefter havde vi bestilt bord på restaurant Clou, som min venindes kæreste ejer og som er så dygtig, at han har tilegnet Clou en Michelinstjerne – jeg har derfor længe gerne ville derind og opleve stedet og i lørdags blev det så endelig.

Min veninde anbefalede os at bestille en 5-retters menu, som i praksis betyder at man får omkring 7-8 retter, det gjorde vi så og mængde-mæssigt passede det rigtig godt. Retterne bestod blandt andet af østers med passionsfrugt, kaviar og gedemælk, kammusling med sort trøffel, blæksprutte med linser og blæk, hummer, lemon sorbet med champagne, chokolademousse med jordbær og mange, mange lækre vine. Vi brugte i alt 4 timer på Clou og det var ikke et minut for længe. Jeg har altid – på trods af, at jeg går så meget op i mad, som jeg gør – været forbeholden overfor at betale en masse penge for at spise på Michelinrestauranter, men aftenen på Clou var helt fantastisk, personalet var virkelig dygtige, maden og vinene var usammenlignelige og prismæssigt var det meget, meget rimeligt. Der vil vi gerne hen igen. Snart!

I morges – stadig mæt efter weekendens eskapader – lavede jeg mig en frisk blåbærsmoothie med vanilje og mynte, som I får opskriften på i dag. Resten af dagen skal jeg bruge på at gøre rent (her trænger virkelig), handle ind og i aften skal jeg ud at spise  med en veninde, som jeg ikke har set længe.

God mandag 🙂

Ingredienser (1 pers)

  • 1/2 udstenet avocado
  • 10 mynteblade
  • 50 g frosne blåbær
  • Ca. 1,5 dl soja- eller mandeldrik (I kan også bruge almindelig mælk, men sojamælk giver en dejlig sødme til smoothien)
  • 10 g proteinpulver med vaniljesmag eller 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil smoothien er glat og uden klumper. Spæd til med ekstra sojadrik, hvis I ønsker en mere lind smoothie.

Velbekomme 🙂

FullSizeRender_1

IMG_4416

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foccacia med grønne sager