• ···
Morgenmadspizza med spejlæg

Bagte squash med gulerodsfyld og kartofler

IMG_6468

IMG_6465

Den her opskrift opfandt jeg en dag, hvor jeg havde meget at se til og derfor havde brug for at maden kunne passe sig selv. Det viste sig imidlertid at være en rigtig god idé at kombinere gulerodsfyld, cheddarost og ovnbagte kartofler, så jeg kommer bestemt til at lave retten igen. Samtidig er det en god måde, at få en masse grøntsager ind i sin aftensmad på. Man lægger faktisk slet ikke mærke til dem 🙂

Ingredienser (2 pers):
2 squash
250 g gulerødder
1 rødløg
1 kg kartofler
Smør til stegning
2 spsk olivenolie
100 g revet cheddar
Havsalt og peber
1 spsk timian

Fremgangsmåde:
1) Tænd ovnen på 225 grader.

2) Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem i et fad og vend dem med olivenolie, timian, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i 30-40 minutter.

3) Skyl squash, skær enderne af og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske, så squashene bliver hule. Hak det udskrabede fyld fint.

4) Skræl gulerødder og riv dem groft på et rivejern. Pil og hak rødløget fint.

5) Varm en pande op med lidt smør og steg squashfyld, revet gulerod og rødløg i 5 minutter. Krydr med salt og peber.

6) Når kartoflerne har bagt i 20 minutter lægges de udhulede squash i et fad og gulerodsfyldet fordeles i dem. Drys herefter med revet cheddar og bag squashene i ovnen, sammen med kartoflerne, i 20 minutter.

Når kartofler og squash er færdige, serveres de straks sammen med et groft stykke brød.

Velbekomme 🙂

IMG_6467

IMG_6464

IMG_6466

English: I invented this recipe on a day where I had a lot to do and I needed to make dinner that didn’t need to much attention. Luckily it turned out really good, I especially likes the carrot stuffing topped with cheddar cheese 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmadspizza med spejlæg