FullSizeRender-2

Hej!

Jeg hedder Eva og jeg kan godt lide vegetarisk mad og søde sager.

Med min blog ønsker jeg at vise jer, at den vegetariske verden ikke er så besværlig og kedelig, som nogle måske går og tror og at det grønne univers tilbyder meget mere end kedelige salater og tør råkost.

Jeg fokuserer på at lave mad med masser af grøntsager, kulhydrater og proteiner, så vi får alt det, som kroppen har brug for og samtidig er det vigtigt for mig, at opskrifterne smager super godt og er nemme at gå til, så alle der har lyst, har mulighed for at være med.

Grøn mad kan godt virke skræmmende, hvis man ikke ved, hvor man skal begynde og om man overhovedet har lyst til at undvære kød en gang imellem, men det håber jeg at gøre op med og vise jer, at det er let at lave grøn mad, der smager fantastisk!

Jeg har ikke stærke holdninger i forhold til mit valg om at være vegetar. Jeg har ikke truffet beslutningen på grund af politiske årsager, dyrevelfærd eller miljø, men derimod fordi jeg godt kan lide den følelse, jeg får, når grøntsagerne udgør hoveddelen af min tallerken. Jeg bliver glad, når jeg spiser grøntsager! At de andre ting følger med, er jeg bare glad for.

Udover grøn mad, har jeg en stor hang til kager og desserter, så mine opskrifter handler om andet end fysisk sundhed. Det handler om glæden ved at kunne spise det, man har lyst til.

Til daglig holder jeg til et sted på Sjælland og når jeg ikke skriver om mad, læser jeg en kandidat, planlægger hvad jeg skal spise næste gang og dyrker en masse sport.

Jeg håber, at I bliver inspirerede og at I har lyst til at lave mad sammen med mig.

Rigtig god fornøjelse 🙂

FullSizeRender-6

Find mig også på:

Facebook: her
Bloglovin: her
Instagram: her (@kitchenbyeve)
E-mail: kitchenbyeve@gmail.com