• ···
Double chocolate chip cookies

6 sunde smoothies

IMG_6427

Jeg håber, at I har haft en dejlig påske! 🙂

Det har jeg. Men jeg kan godt mærke, at jeg lige skal i gang igen efter de mange fridage. Har I det også sådan?
Vi har været til påskefrokoster, 30-års fødselsdag og ude at kigge på lejligheder og jeg har hurtigt vænnet mig til at bruge halvanden time på at drikke kaffe om morgenen og efterfølgende bruge resten af dagen på ingenting, så påsken er efter min mening gået alt for stærkt!

Jeg har selvfølgelig også fået rigeligt med mad i den forgangne uge, så derfor bærer dagens opskrifter præg af let, lækker og sund mad. Eller drikke er det jo egentlig.

Jeg har samlet 6 supersunde og forfriskende smoothies, der alle er lette at gå til og giver jer en masse energi til at komme i gang med ugen. De fleste af smoothiesene kan både drikkes/spises som morgenmad, mellemmåltid og sund dessert, herhjemme nyder vi dem som regel, når ham med skægget kommer hjem fra arbejde, imens vi vender verdenssituationen.

God blende-lyst!

1: Super sund blåbærsmoothie

Hvad: Det her er smoothien, som vi oftest laver hjemme hos. Den indeholder både frugt og grøntsager og stiller derfor min sukkertrang og min kærestes grøntsagstrang.

FullSizeRender

2: Mangosmoothie med ananas og kokos

Hvad: Min yndlingssmoothie! Smager af sol, sommer og rygsækrejse til Asien. Virkelig god hvis man er til eksotiske frugter!

IMG_5214

3: Cremet hindbær-kakaosmoothie

Hvad: En mousse-agtig smoothie, der smager syndigt af chokolade, har et strejf af syrlige hindbær og tilfredsstiller chokoladelysten. Særligt god som sund dessert.

FullSizeRender

4: Blåbærsmoothie med vanilje og mynte

Hvad: Klassisk blåbærsmoothie med et forfriskende strejf af mynte.

FullSizeRender

5: Smoothie bowl med med avocado og broccoli

Hvad: Smoothie til morgenmad? – Servér den i en skål, top med mysli, nødder eller frugt og I har en morgenmad, der er sprængfyldt med sundhed og smager meget bedre end skyr.

image

6: Spinatsmoothie med kakao, banan og pistacie

Hvad: En endnu mere kakaofyldig smoothie end den cremede hindbær-kakaosmoothie. Smager ekstra godt med hakkede, saltede pistacienødder på!

Smoothie1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double chocolate chip cookies